Campingvognbryllup 

Bryllupsdagen er den største dagen i livet for brudeparet, og det er mange forberedelser som må gjøres i forkant. Blant annet har det blitt en ny trend å planlegge bryllup med ulike temaer. Temaene kan variere ut fra hva brudeparet liker, eller ut fra hva som egner seg best når det gjelder lokaler. Et veldig spesielt tema innenfor bryllup, er campingvognbryllup.

Dette er en bryllupsfest som man trolig ikke har opplevd tidligere. Brudeparet er tydelig opptatt av campingvogner, og de har en stor vennekrets innenfor campingvognmiljøet. Bryllupsfesten vil rett og slett foregå midt mellom en mengde campingvogner. Det er rett og slett sånn at campingvognene blir åpnet og brukt som en del av bryllupsfesten. Den fineste campingvognen tilhører selvfølgelig brudeparet.

Campingvogn

Etter å ha brukt en god del tid på å google bryllup, intervjue brudepar og snakke med presten, så skulle man kanskje tro at maset på han hjemme skulle blitt verre enn noensinne.

Jeg har gjort research på alt fra lokaler til blomsteroppsatser, til de minste detaljer på bryllupsbordet.

Jeg har lest om bryllupsplanleggere som tar opp mot 50.000 for å gjøre din store dag helt perfekt.

Når man skal i bryllup, så må man også kjøpe en gave. «Hotell i trærne» fra youwish.no passer perfekt i bryllupsgave til noen som er glad i å være utendørs og rett og slett nyte naturen. Denne gaven er noe som vil gi brudeparet enda mer å glede seg til, og det vil være en opplevelse for dem begge. Med denne gaven får paret en overnatting i en utrolig unik trehytte. Det er et økovennlig konsept, og er helt klart en spennende opplevelse. En frokostbuffet er også inkludert i prisen, slik at brudeparet kan se frem til å våkne opp i trehytten. Alle trehyttene har et helt eget konsept, og de varierer også i størrelse. Gaven gjelder for to personer når den kjøpes gjennom youwish.no.