Den perfekte ferie for både store og små

Det er deilig å feriere i campingvogn. Følelsen av å være ”on the road”, avslappet og spontan, er det lite som kan overgå. Man kan spare mye penger på en slik ferie, i tillegg til at man får muligheten til å treffe utrolig mange interessante mennesker. Hvis du ikke har råd til å kjøpe, kan du enkelt leie en!

Er du den heldige eieren av en campingvogn eller vurderer du kanskje å gå til innkjøp av en? Å dra på ferie i campingvogn er ikke bare for småbarnsfamilier eller pensjonister. Det er faktisk en helt genial måte å reise på! Du sparer mye penger ved å for eksempel ha kjøleskapet ditt med deg hele tiden eller å kunne sove i campingvognen i stedet for å leie en hytte. Når man ferierer i en campingvogn er det også lettere å flytte seg etter været. Hvis det er dårlig vær i nord, ja da er det bare å ta turen sørover. Dette innbyr til en spontan holdning, som mange setter pris på når man har ferie. Sverige er en svært populær feriedestinasjon for nordmenn med campingvogner. I dette landet finnes det veldig mange spennende campingplasser med flotte fasiliteter, både for store og små. Men også Norge har en del perler av noen campingplasser spredt utover hele landet. Hva er vel bedre enn å få sett litt mer av sitt eget hjemland? Med en campingvogn får du mulighet til dette og svært mye annet.

Lei eller kjøp en campingvogn for en spennende bilferie i eget land!

Homannsberget camping i SvelvikLiker du tanken på å tilbringe late dager ved en innsjø sammen med kjente og ukjente? Liker du tanken på de mange nye bekjentskapene som ofte oppstår på campingplasser? Da er det på tide å legge ut på campingferie. Det finnes svært mange fordeler med å feriere i campingvogn. Det som kanskje først og fremst er positivt, er friheten man har når man reiser på denne måten. Man er ikke bunden til forhåndsbestilte hotellrom, og kan derfor når som helst pakke sammen sakene og kjøre videre til et annet sted. De fleste campingvogner kommer utstyrt med et funksjonelt kjøkken, et lite bad, spiseområde og sengeplasser. Med andre ord, alt du trenger for en behagelig ferie. En annen ting som er positivt med å feriere i campingvogn er at du bare kan stappe vognen full med mat og drikke slik at du sparer mye penger på matposten i feriebudsjettet ditt. Disse pengene kan du kanskje heller bruke på aktiviteter. De fleste campingplasser tilbyr nemlig ulike aktiviteter som for eksempel badeland, golf eller tennis. Spesielt hvis du har en stor familie vil en campingferie være helt perfekt. Da kan du bare la barna leke seg med de mange andre barna, og du kan slappe av og nyte fridagene dine med god samvittighet. Ta med deg partner, barn eller kanskje ei venninne eller venn og legg ut på tidenes ferietur i campingvogn. Dere kommer garantert til å få minner for livet.