Hva er hete reisemål i 2017?

Hvem gleder seg vel ikke til feriene som man kan foreta et par ganger i året? Noen har faste reisemål som de drar til, kanskje én gang hvert år, fordi noen liker å vite hva man får og ikke tar sjansen på at det kan bli en skuffelse eller en berikelse. Andre igjen prøver noe nytt hvert år, siden de vil se mer av verden og få forskjellige inntrykk hvert år.

Nedenfor finner hete ferietips i følgende tre kategorier:

  • Romantiske ferier
  • Naturopplevelser
  • Jenteturer

Romantiske destinasjoner

semester hav parBali ligger i Indonesia og er en gjenganger for deg som vil ha en romantisk ferie med din kjære. Indonesia er ikke veldig kjent blant nordmenn, siden det ikke går direkteruter fra noen av Norges flyplasser til Indonesia, men landet er et øyrike og har derfor mange lekre stranddestinasjoner, deriblant Bali. Få ting er vel mer romantiske enn et strandparadis der man kan nyte slaraffenlivet som et par.

Langs elven Donau finner du mange romantiske destinasjoner, deriblant storbyen Budapest. Budapest har særdeles vakker arkitektur som sender deg tilbake i tid, vekk fra det moderne maset, og er du ute etter velvære, har Budapest mange spahoteller. Wien ligger også langs Donau. Byen regnes som selve hovedstaden innen klassisk musikk og har mange vakre parker og gater.

Kom deg tettere på naturen

Norge får mye internasjonal oppmerksomhet for sin vakre natur, og i 2017 har du mulighet til å ta mye av dette nærmere i øyesyn. På Hadeland Glassverk kan du se mange flotte glassformasjoner og kunst, og ta etterpå en tur med Skibladner for å få en god smakebit av Mjøsas historie. Langedrag er en innholdsrik naturpark som spesielt de unge vil sette stor pris på. Her kan barn og voksne være med på mating og stell av sjarmerende dyr. Mer hete tips her.

I vårt naboland i sør er det mye flott natur å oppleve, selv om Danmark for det meste er helt flatt. Her er det mye deilig strandlinje, og flere steder er det svært langgrunt. I Dayz Rønberg er det klatrevegg, badeparker og lekeland som gjør stedet til en stor hit for familien. Og i øst, som et avbrekk fra svenskehandelen, kan dere ta en båttur til Kosterøyene som ligger like utenfor Strømstad. Her er det svært lavt tempo og omtrent 300 faste innbyggere.

Jenteturer som gir et avbrekk i hverdagen

For en ekstra spennende opplevelse kan Oscarsborg festning by på spennende opplevelser. Dere kan føle dere som agenter eller oppdagelsesreisende når dere blir med på lagspillet der det blir utlevert en koffert og dokumentmappe. Få bruk for hjernecellene mens dere løser de intrikate oppgavene for å komme dere videre i spillet.

Kroatia har en av Europas vakreste kystlinjer, og det er mange muligheter for god mosjon og trening. Kanskje en sykkeltur kunne være fristende? På den måten kan dere komme nærmere inn på naturen og besøke mange småsamfunn.