Kom nærmere naturen med teltferie!

I disse tider er det mange som vil tilbake til naturen. Det vil si at ferier hvor man bærer sovestedet sitt på ryggen blir mer og mer populære. Men dette hindrer deg ikke i å reise på byferie!

Drømmer du om en autentisk naturopplevelse? Eller har du bare sett deg lei på fancy ferier på hoteller hvor man bruker unødvendige penger på overnatting? Da er kanskje teltferie noe for deg. Det som først og fremst er så genialt med å sove i telt er at det pakkes sammen til en pose på noen kilo når du ikke bruker det. En ferie i telt gir deg muligheten til å være spontan, og til å kunne reise fra en storby til landsbygda og deretter til fjellet på én og samme ferie. Å sove i telt er for mange forbundet med lav komfort og uvasket hår, men det trenger ikke være slik. Mange sover i telt på campingplasser eller i hagen til et hostell som har gode dusjfasiliteter, og da får man virkelig det beste av to verdener.

Ferie i telt gir deg ro i sjelen

På tur med teltHva er vel bedre enn å kunne trekke inn frisk luft om morgenen bare ved å åpne glidelåsen på teltet? Og kanskje ta seg en forfriskende svømmetur i innsjøen dere camper ved. Det sies at ingenting smaker så godt som bålkaffe og mat laget i et stormkjøkken. Kanskje vekker primitiviteten i dette urmennesket i oss? Hvem vet, men det er i alle fall ingen tvil om at en teltferie sammen med familien, ei god venninne eller venn, eller med barnebarna gir minner for livet. Husk å pakke ned fiskestanga også hvis du har tenkt deg på tur i den norske fjellheimen. Stekt ørret etter en dag med vandring har aldri smakt bedre. God tur!