Opplev Bergen om høsten

Bergen er en av mange flotte byer i Norge. Byen ligger på vestkysten og har naturligvis mye flott natur å by på. Det er mange grunner til at Bergen er en by som er godt kjent, og en av grunnene er at byen regnes som et sentrum for mange ulike deler av næringslivet i Norge. Byen har også utrolig mye historie og er faktisk oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Overnatting i Bergen

Hvis man først har bestemt seg for å ta en høsttur til Bergen, bør man sette av et par dager. Det er neppe noen av oss som klarer å se alt Bergen har å by på i løpet av én dag. Når man skal tilbringe noen dager i byen, er det naturlig å finne et overnattingsted. Byen er fullpakket med hoteller, og det er ikke noe problem å finne et velegnet hotell. Det finnes hotell i Bergen i flere forskjellige prisklasser, og de er godt spredt utover byen. Det gjelder rett og slett å bestemme seg for en prisklasse man skal holde seg innenfor, for deretter å begynne å søke ut fra dette kriteriet. Det er mange gode nettsider som kan brukes til å søke opp hoteller, og er man heldig, får man en liten rabatt i tillegg.

Bryggen i Bergen

Aktiviteter og severdigheter i Bergen

Når man skal tilbringe noen flotte høstdager i Bergen, er det flere ting man kan finne på. Byen er fullpakket med attraksjoner. Skinner solen en av dagene man er i byen, så anbefales det at man tar en tur langs Bryggen. Dette er en av byens aller mest kjente severdigheter, og når man får oppleve Bryggen selv, forstår man godt hvorfor. Hvis man er heldig, er det også marked den dagen man er der. Bergen er nemlig kjent for å ha et av Norges mest berømte utendørsmarkeder, hvor det blant annet selges frukt og grønnsaker i tillegg til sjømat og ulike suvenirer. Ønsker man å se Bergen fra et litt annet utgangspunkt, så kan Fløibanen definitivt anbefales. Tar man Fløibanen helt til toppen, vil man få en utrolig flott utsikt over hele Bergen by.