Seil i Kroatia 

En ferie kan inneholde utrolig mye forskjellig, og det er som oftest bestemt ut fra hva hver enkelt person forbinder med det å være på ferie.

En seilferie er kanskje noe som de færreste tenker på, for hvordan skal man få til en seilferie uten å eie en seilbåt? Det er faktisk mulig, takket være moresailing.no, som setter opp seilturer i blant annet Kroatia.

En annerledes uke

Det er ingen tvil om at hvis man er ute etter å oppleve noe litt nytt når man er på ferie, så bør man vurdere en seiltur i Kroatia. Ved å bestille en slik tur gjennom More Sailing får man mye inkludert i prisen, og man er i tillegg sikret en god opplevelse. Det er nemlig slik at i prisen så er det både inkludert en skipper og en vertinne, som begge har mye kunnskap om Kroatia. De arbeider på båten for å gi de reisende en best mulig opplevelse av seilturen. I tillegg til skipperen og vertinnen, så er det også frokost og lunsj inkludert på seilbåten. Sengetøy og håndklær vil være på plass allerede når man stiger om bord i båten, og alle aktuelle avgifter blir dekket av More Sailing.

For de som har interesse av å begynne å seile selv, så er det også satt opp et seilkurs for nybegynnere på seilbåten. Bedre enn dette blir det rett og slett ikke. Camping har man kanskje vært med på før, men en slik seiltur vil være et hakk opp.

Les mer om Moore Sailings seilferie i Kroatia på https://www.moresailing.no/seilingsreiser/seileferie-i-kroatia.

Iz Veli i Kroatia

Seiling for alle

Det er også slik at seilturene gjennom More Sailing blir tilrettelagt ut fra hva slags personer som bestiller. More Sailing har tre kategorier innen seilturene sine, og kategoriene er skjærgårdsseiling, singelseiling og seiling 50+. Skjærgårdsseilingen er noe som passer alle. En slik seiltur vil blant annet inneholde mye seiling i skjærgården i Kroatia, i tillegg til mye bading og soling. Singelseiling er et utrolig populært valg blant de som er glad i å reise alene. Bestiller man en seiltur under kategorien singelseiling så betyr ikke det at man skal seile alene. Man får treffe andre som reiser alene på seilbåten.