Sko for camping

Footmall.no er et kjøpesenter på nett som er tilrettelagt for sko og andre fotartikler. Footmall samler og sammenligner priser og egenskaper på sko fra over 20 ulike butikker på nett. Tjenesten fungerer som et bindeledd mellom forbrukeren og den aktuelle nettbutikken.

Footmall er derfor ikke en nettbutikk i seg selv, men en formidler og ressurs for alle som ønsker å kjøpe sko på nettet. Formålet med tjenesten er å gjøre kjøpsprosessen enklere, raskere og mer oversiktlig, ved å samle alle skoene og deres priser på ett og samme sted.

Detaljert handel

Footmall viser alle detaljer som er aktuelle, både for viste produkter og for nettbutikkene. Prisene og innholdet på Footmall overvåkes og oppdateres på daglig basis. Det kan likevel forekomme at produkter ikke kan kjøpes til samme pris som vist på nettsidene til Footmall, men detaljinformasjon vil bli oppdatert så snart det lar seg gjøre.

Man bør derfor alltid sørge for at prisen på et produkt hos Footmall stemmer overens med prisen i nettbutikken før man fullfører kjøpet. Footmall reserverer seg overfor eventuelle informasjonsfeil, og som besøkende bør man derfor alltid forsikre seg om at produktinformasjonen hos footmall.no stemmer overens med informasjonen i den gjeldende nettbutikken som fører produktet man ønsker å kjøpe.

Vilje til å kjøpe sko

Formålet med footmall.no er å tilby et nettsted som blir en naturlig del av kjøpsprosessen for alle som handler sko på nettet. Man skal på en enkel og oversiktig måte kunne lete opp de flotteste skoene til best mulig pris, uten å måtte åpne nye vinduer og søke gjennom butikkene separat. Footmalls primære målgruppe består av kvinner og menn i alderen 18–45 år. Denne målgruppen er den mest seriøse og kjøpesterke med tanke på kjøp av sko over Internett. Her finnes altså den største forbruksviljen og den mest hyppige Internettbruken når det gjelder tjenestene som Footmall tilbyr sine besøkende.

Skoeske og sko

Utvalget hos Footmall

Footmall fører oversikt over de mest populære og anerkjente nettbutikkene som selger sko i Norge, og benytter norsk språk på nettsidene sine. Brukere kan vurdere nettbutikkene med stjerner, og butikkene rangeres deretter. Footmall har mange ulike søkefunksjoner, slik at du lett kan gå i gang med å finne de skoene du er ute etter eller kunne tenkt deg å kjøpe. Du kan søke med kriterier som skomerke, skotype, størrelse, farge, pris og formål, for enkelt å finne detaljer og henvisninger ut fra disse søkekriteriene. Footmall.no er enkel å bruke, og man finner raskt frem til hvor det er billigst og best å kjøpe skoene man ønsker seg.

I tillegg til dette, er Footmall en fleksibel tjeneste som også tilbyr tradisjonell reklame, bestemte partnerløsninger, nyhetsbrev og skreddersydde konkurranser. Her er det bare å kontakte Footmall for detaljer og utarbeiding av løsninger, dersom du vil benytte deg av deres markedsføringstjenester.

Footmall en anbefalt tjeneste for alt som har med kjøp av sko over Internett å gjøre. Du sparer masse tid og krefter, da du øyeblikkelig finner det du leter etter i mylderet av nettbutikker med ulike priser. Med footmall.no får du rask oversikt, og kan gjøre et godt kjøp!