Ta med deg bobilen på drømmeferie!

Å feriere i bobil er en opplevelse for hele familien. Er det ikke genialt å ha ”hytten” sin på slep med seg uansett hvor man drar?

Til forskjell fra en campingvogn består bobilen av både bil og hus i ett, man slipper derfor opplevelsen av å kjøre med en henger. Bobilene kommer også i forskjellige størrelser, alt ettersom hvor mye plass man trenger for en eventuell familie. Hvis man kjøper seg en bobil, så investerer man penger i noe man mest sannsynlig kommer til å dra nytte av i flere år fremover. Skandinavia, og da kanskje spesielt Sverige, er et ypperlig sted for campingferie med bobil. Her finnes det mange trivelige campingplasser med alle mulige slags fasiliteter for både gamle og unge. Ta med deg bestemor, partneren eller barna på en etterlengtet ferie ”on the road”! Eller foretrekker du kanskje å reise alene? Da passer campingferie i bobil også helt perfekt ettersom du garantert vil komme i snakk med mange mennesker på de ulike campingplassene.

Finn bobilen for akkurat deg!

Det finnes mange ulike typer bobiler på markedet, og det lønner seg derfor å gjøre litt research for å finne en type som passer dine behov på perfekt vis. Det kan lønne seg å ikke kjøpe en for stor bil hvis du ikke er vant til å kjøre med større biler. Og man trenger absolutt ikke kjøpe en ny bobil, men man kan finne en som er pent brukt og i god stand. Bare pass på å kjøpe hos en seriøs forhandler. Husk at bobilen må passe sammen med den førerkortklassen du har! Noen bobiler er for tunge for klasse B. Til slutt burde man også gjøre seg opp noen tanker om når man skal bruke bilen. Hele året eller bare på sommerstid? Vet du svaret på dette, kommer du garantert til å finne en bobil som passer perfekt!